ART CLASH JAM 2022 na Starom Placu – 20. i 21. kolovoza

Po prvi puta se odvija van pandemijskih uvjeta, događa se u srcu ljeta umjesto u listopadu, a mjesto događanja je centar grada Splita. Svu čaroliju slikanja sa sprejevima domaćih i stranih writera možete uživo podržati 20. i 21. kolovoza na Starom placu u Splitu.
Radio Kampus
| Radio Kampus | ,
Radio Kampus

Lokacija: Stari plac Split (Zrinsko Frankopanska 17, 21000, Split)

Treći po redu festival ulične umjetnosti „Art Clash Jam“ 2022 se konačno odvija van pandemijskih uvjeta, događa se u srcu ljeta umjesto u listopadu, a mjesto događanja je centar grada Splita. Svu čaroliju slikanja sa sprejevima domaćih i stranih writera možete uživo podržati 20. i 21. kolovoza na Starom placu u Splitu.

Iako je organizacija svakog događaja mnogo lakša uz financijsku pomoć lokalnih i državnih institucija ili uz sponzorstvo velikih kompanija, dodatno zadovoljstvo pruža činjenica da je ArtClashJam i dalje projekt volontera i entuzijasta, uz pomoć pojedinaca koji prepoznaju dobru ideju ovog projekta.

S obzirom da se događaj odvija na Starom Hajdukovom igralištu pored Plinare, a koje je već dugi niz godina dom Ragbi kluba Nada,  najuspješnijeg amaterskog sportskog kolektiva u Hrvatskoj, veoma smo uzbuđeni što će Apaš, splitski akademski umjetnik sa zagrebačkom adresom oslikati veliki mural s ragbi tematikom, na igralištu „iza branke“.

Ostale zidove ukrasiti će kao i do sada najviše zastupljeni dalmatinski writeri, ali i gosti iz BiH i Njemačke. Pratitelji graffiti scene poznaju imena: Mrava, Mikun, Karet, Hoba, Wens, Senk, Raider, Zar, Liver, Yez, Panika i Apaš.

Uz dobru muziku naših DJ-eva i hladno piće uživajte u uličnoj graffiti umjetnosti. Oba dana druženje počinje u 10 ujutro i traje do 10 navečer.


Više članaka

| Nikolina Bitunjac |

Premijera predstave “Okretište”

U HNK Split u četvrtak premijerno je izvedena predstava „Okretište“ Damira Karakaša u dramatizaciji Darak Lukića i režiji Dina Mustafića.
| Radio Kampus | ,

Ani Zović: Jesu li BookTube i Bookstagram zamijenili book club?

Jesu li BookTube i Bookstagram zamijenili book club?
Radio kampus volonteri
| Radio Kampus |

Želiš volontirati na Radio Kampusu?

Želiš biti voditelj/ica? Imaš ideju za emisiju? Voljan/na si raditi reportaže, posjećivati evente i izvještavati o njima? Ostati svoj/a, a naučiti više o medijima i novinarstvu? Ili možda želiš slagati glazbene liste? A možda si rođen/a za sportskog komentatora?

Prati nas

© Radio Kampus. Sva prava pridržana.