Svi u Spaladium Arenu: “Sve je spremno za 35. Europsko vaterpolsko prvenstvo!”

Split spreman, do početka nas dijeli još jedan dan, Tucak: “Ambijent je spektakularan, mislim da u svojoj dugoj karijeri nikada nisam pohodio ovakav bazen!”
Radio Kampus
| Radio Kampus | | Ostavite komentar
Radio Kampus

Split je spreman za Europsko vaterpolsko prvenstvo koje se od 27. kolovoza do 10. rujna igra u Spaladium Areni.

U spektakularno pripremljenoj areni smješten je bazen ukupne duljine 36 i širine 25 metara.

Bazen u Spaladium Areni

“Stvarno smo se potrudili da ovo Europsko prvenstvo, ovako veliko natjecanje da ne bude samo natjecanje, već skup mnogih događaja. Arena je spremna, završavaju se zadnji detalji. U reprezentaciji također vlada jedna pozitivna energija, strast i naboj. Vjerujem da ćemo biti pravi“, istaknuo je Mladen Drnasin, predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Mladen Drnasin, predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza

Prije službenog početka natjecanja Hrvatski vaterpolski savez i Klinički Bolnički centar Split postigli su dogovor da KBC Split, ukoliko bude potrebno, bude zdravstvena baza koja će svim sudionicima 35. Europskog vaterpolskog prvenstva pružiti zdravstvenu skrb.

Pročitajte i ovo:

“Klinički bolnički centar Split rado se odazvao mogućnosti da bude zdravstvena baza za sve teže bolesne ili ozlijeđene vaterpoliste. Nadam se da to ipak neće biti potrebno te da će svi sportaši biti zdravi, zdravi doći i takvi vratiti se kući“, istaknuo je profesor Julije Meštrović, ravnatelj KBC-a.

Renato Živković, glavni tajnik HVS-a i izvršni direktor EP, prof. dr. sc. Julije Meštrović, ravnatelj KBC-a Split i dr. Dinko Pivalica

Ukoliko niste, uključite se u nagradnu igru na našem Instagram profilu i sa svojom pratnjom budite dio publike na svečanom otvorenju Europskog vaterpolskog prvenstva, 29. kolovoza, kada su na rasporedu dvoboji Hrvatske i Malte te Grčke i Francuske.

Pogledajte video:

Pripremio: Ivan Gudelj

Napisao: Ivan Gudelj


Više članaka

| Radio Kampus | ,

Prvi skok! Započeo je najveći vaterpolski spektakl, 35. Europsko prvenstvo

Glavu gore! | Loš prvi rezultat za Hrvatice, Nizozemke pobijedile 6:22
| Radio Kampus | , ,

Villareal-Hajduk, ni uzvrat ne oduševljava

Hajduk izgubio, ali uz ovakve navijače sve se lakše podnosi!
| Radio Kampus | , ,

U Blatu na Korčuli održana 59. Smotra blatskog folklora

Najstariju smotru folklora u Hrvatskoj ove je godine posjetio saborski zastupnik Branko Bačić, predsjednik Ustavnog suda Republike Hrvatske Miroslav Šeparović, predsjednik Općinskog vijeća Želimir Bosnić i načelnik Blata Ante Šeparović.

Prati nas

© Radio Kampus. Sva prava pridržana.