Tri dana IT-a pod borovima: II. Festival tehnologije i poduzetništva u ljetnom kinu Bačvice

U Ljetnom kinu Bačvice od 7. do 9. rujna održat će se drugi Festival tehnologije i poduzetništva u organizaciji udruge Split Tech City.
Radio Kampus
| Radio Kampus | ,
Radio Kampus

“Okupit ćemo lokalne poduzetnike iz područja IT-a, marketinga i dizajna. Njihove ćeš priče čuti bez uljepšavanja jer uvijek veličamo greške iz kojih se rađaju uspjesi.” – najavljuju organizatori iz Split Tech City-a.

Najsplitskija konferencija na cilome svitu opet će slaviti lokalne uspjehe

U Ljetnom kinu Bačvice od 7. do 9. rujna održat će se drugi Festival tehnologije i poduzetništva u organizaciji udruge Split Tech City. Nakon prošlogodišnjeg uspjeha organizatori su ove godine odlučili proširiti program koji će trajati čak tri dana, a predavanja će treći dan biti na engleskom jeziku.

– I ove godine slavimo uspjehe lokalnih poduzetnika. Split je prepun kreativnih i sposobnih ljudi koji svojim radom čine velike promjene. Želimo da svi čuju za takve osobe i takve stavove i voljeli bismo da se posjetitelji inspiriraju poduzetničkim pothvatima koji ostavljaju pozitivan utjecaj na cijelu zajednicu. Bili bismo sretni kad bi svi u svoj rad utkali davanje i otvorenost, kada bismo svi gledali naprijed – kazao je Toni Trivković, predsjednik udruge Split Tech City.

Prvo izdanje Festivala 2021

Iako program još nije objavljen, već su prodane sve dostupne early bird ulaznice, a osim predivnog ambijenta i neizostavnog networkinga, organizatori najavljuju i vrhunski sadržaj.

– Dovest ćemo ljude koji imaju što za reći. Razgovarat ćemo o temama koje bi nam svima trebale biti važne, o onome što bi svakog dana trebalo biti na naslovnicama. Nećemo pričati samo o uspjesima jer uspjeh nije pravocrtan ni konačan, želimo slaviti lekcije naučene putem – dodao je Trivković.

Program će se objavljivati u narednim tjednima, a za sada je poznato da će voditeljsku ulogu preuzeti Josip Škiljo, splitski stand up komičar. FuckUp panelom festival će otvoriti poznata imena splitske tehnološke scene, Mateo Perak, Kristijan Luburić, Marin Varvodić i Branko Šegedin. Prvi najavljeni predavač je Luka Šipić, vlasnik splitske PR agencije Vrh komunikacije, a održat će predavanje pod nazivom ‘Kako izgraditi dobar ugled tvrtke’.

Cijeli program i raspored predavanja pogledajte na stranicama STC.


Više članaka

| Radio Kampus | ,

Ani Zović: Jesu li BookTube i Bookstagram zamijenili book club?

Jesu li BookTube i Bookstagram zamijenili book club?
Radio kampus volonteri
| Radio Kampus |

Želiš volontirati na Radio Kampusu?

Želiš biti voditelj/ica? Imaš ideju za emisiju? Voljan/na si raditi reportaže, posjećivati evente i izvještavati o njima? Ostati svoj/a, a naučiti više o medijima i novinarstvu? Ili možda želiš slagati glazbene liste? A možda si rođen/a za sportskog komentatora?
sveučilišna galerija
| Radio Kampus | ,

Skupna izložba u Sveučilišnoj galeriji – Žensko dopisivanje

U društvu autorica projekta Mateje Rusak i Tihane Karlović predstavit će se umjetnički projekt koji se bavi problemom komunikacije i to u formi likovnog dopisivanja putem medija grafike.

Prati nas

© Radio Kampus. Sva prava pridržana.