Imaš sobu u domu? Imaš još 6 dana da rezerviraš dom, sobu i cimera

Uz odabir sobe imate pravo i odabrati cimera/cimericu s kim želite živjeti koji su ostvarili pravo na studentski dom.
Radio Kampus
| Radio Kampus | ,
Radio Kampus


Ostvarili ste pravo na studentski dom. Iskoristite svoja prava!

Preko aplikacije https://www.scst.extensionengine.com možete odabrati željeni dom i sobu. Uz odabir sobe imate pravo i odabrati cimera/cimericu s kim želite živjeti koji su ostvarili pravo na studentski dom. Nakon odabira sobe dužni ste uplatiti 377kn/50€ za potvrdu rezervacije na račun Studentskog centra. Uplaćeni novac će vam bit vraćen nakon iseljenja iz doma. 

Ako u roku od 3 dana ne uplatite smještaj će vam biti otkazan i ponuđen prvom studentu ispod crte.
Detaljan postupak rezervacije sobe će biti objavljen na našim stranicama dana 5.9.2022.

Useljenje u dom je moguće od 1.10. 


Spuštanje rang liste za smještaj u studentske domove će započeti 15.9. Svaki student koji nije ostvario smještaj moći će rezervirati smještaj putem aplikacije. Prvi ispod crte ima pravo prvi i rezervirati. Svako 20 min će se omogućiti sljedećoj osobi mogućnost rezervacije smještaja sve dok bude slobodnih mjesta. Prati proces!

Triba štedit!
Sukladno smjernicama Vlade RH za uštedu energije u domovima će biti regulirana temperatura grijanja u rasponu od 18-21 stupanj, a hlađenja na 25 stupnjeva. Molimo sve studente koji se ne mogu prilagoditi ovakvom režimu grijanja i hlađenja da se na vrijeme obrate Studentskom centru sa svojim željama kako bi pronašli najbolje rješenje na obostrano zadovoljstvo ili neka osiguraju neku drugu vrstu smještaja
Upotreba mobilnih električni uređaja za grijanje i hlađenje u domovima je strogo zabranjena! Molimo sve stanare da vode računa o potrošnji energenata koji su u zadnjih pola godine poskupili preko 300% kako cijene stanarine u domu ne bi rasle.


Više članaka

| Radio Kampus | ,

Ani Zović: Jesu li BookTube i Bookstagram zamijenili book club?

Jesu li BookTube i Bookstagram zamijenili book club?
Radio kampus volonteri
| Radio Kampus |

Želiš volontirati na Radio Kampusu?

Želiš biti voditelj/ica? Imaš ideju za emisiju? Voljan/na si raditi reportaže, posjećivati evente i izvještavati o njima? Ostati svoj/a, a naučiti više o medijima i novinarstvu? Ili možda želiš slagati glazbene liste? A možda si rođen/a za sportskog komentatora?
sveučilišna galerija
| Radio Kampus | ,

Skupna izložba u Sveučilišnoj galeriji – Žensko dopisivanje

U društvu autorica projekta Mateje Rusak i Tihane Karlović predstavit će se umjetnički projekt koji se bavi problemom komunikacije i to u formi likovnog dopisivanja putem medija grafike.

Prati nas

© Radio Kampus. Sva prava pridržana.