Villareal-Hajduk, ni uzvrat ne oduševljava

Hajduk izgubio, ali uz ovakve navijače sve se lakše podnosi!
Radio Kampus
| Radio Kampus | , ,
Radio Kampus

Još jednim porazom od Villareala, a ukupnim rezultatom 2-6, Hajduk je ispao iz Europe.

Iako su Bijeli na domaćem terenu izgubili od znatno jače momčadi, navijači na prepunom Poljudu opravdali su onu: “I kad gube, i kad tuku, uvik virni svom Hajduku!”

“Iz dna srca, u ime igrača i stožera veliko hvala navijačima. Bodrili su nas tijekom cijele utakmice. To nam je velika odgovornost. Oni su najbolji navijači u Europi. Nismo prvi ni u Hrvatskoj, ne igramo u grupama europskog natjecanja, a imamo veliku podršku”, rekao je Valdas.

Hajduk

Nakon utakmice navijači Hajduka ispratili su igrače velikim pljeskom, a lijepu gestu učinila je dobro poznata desetka. Naime, Livaja je, poklonivši dres, malom navijaču ispunio dugo iščekivani san.

“Velik smo klub, s ovakvom podrškom želimo igrati ovakve utakmice. Ne dvije, nego šest i više. Od predsjednika do čistačice, svi gledamo kako možemo unaprijediti klub. Bit će jako teško protv Osijeka. Tužno je da je naša europska priča završena, ali vidjeli smo da možemo igrati protiv velikih momčadi”, dodao je emotivni Dambrauskas.

Pogledajte video – izložba karikatura ususret Europskom vaterpolskom prvenstvu u Splitu:

Napisao: Ivan Gudelj


Više članaka

| Nikolina Bitunjac |

Premijera predstave “Okretište”

U HNK Split u četvrtak premijerno je izvedena predstava „Okretište“ Damira Karakaša u dramatizaciji Darak Lukića i režiji Dina Mustafića.
| Radio Kampus | ,

Ani Zović: Jesu li BookTube i Bookstagram zamijenili book club?

Jesu li BookTube i Bookstagram zamijenili book club?
Radio kampus volonteri
| Radio Kampus |

Želiš volontirati na Radio Kampusu?

Želiš biti voditelj/ica? Imaš ideju za emisiju? Voljan/na si raditi reportaže, posjećivati evente i izvještavati o njima? Ostati svoj/a, a naučiti više o medijima i novinarstvu? Ili možda želiš slagati glazbene liste? A možda si rođen/a za sportskog komentatora?

Prati nas

© Radio Kampus. Sva prava pridržana.