Sveučilište u Splitu dobilo Healthy Campus certifikat!

Sveučilište u Splitu dobilo je Healthy Campus certifikat koji se dodjeljuje kao priznanje za poboljšanje kvalitete života na kampusima.
Radio Kampus
| Radio Kampus | ,
Radio Kampus

Sveučilište u Splitu dobilo je Healthy Campus certifikat koji se dodjeljuje kao priznanje za poboljšanje kvalitete života na kampusima, a postizanjem postavljenih kriterija splitsko sveučilište postavlja se uz bok poznatih svjetskih sveučilišta u kvaliteti studentskog života.

Krajem svibnja, Međunarodni savez sveučilišnog športa (FISU) je za 43 sveučilišta uključena u program Healthy Campus dodijelio oznaku Certified. Njih 18 dobilo je oznaku Platinum, najvišu razinu certifikata. Svečana dodjela, prva takve vrste održana je na Université Libre de Bruxelles (ULB). Ovaj vrijedan, ali i obavezujući certifikat, u ime Sveučilišta u Splitu primio je prorektor Tomislav Kilić.

– Projekt FISU Healthy Campus inicijativa je koja ima za cilj poboljšati dobrobit studenata u svim aspektima njihova života te uspostaviti interdisciplinarni sustav posvećen dobrobiti, zdravom načinu života i svijesti studenata o tim aspektima. Healthy Campus certifikat dodjeljuje se kao priznanje sveučilištima za napore koje ulažu u poboljšanje kvalitete života na svojim kampusima. Postizanjem postavljenih kriterija Sveučilište u Splitu postavlja se uz bok poznatih svjetskih sveučilišta u segmentu kvalitete studentskog života. Bila mi je iznimna čast u ime Sveučilišta u Splitu primiti ovo priznanje. Posebno bih htio zahvaliti našem odjelu za studentski standard i sport koji su vrijedno i ustrajno radili kako bi se došlo do ovog vrijednog priznanja”, kazao je prorektor Kilić.


Više članaka

| Radio Kampus | ,

Ani Zović: Jesu li BookTube i Bookstagram zamijenili book club?

Jesu li BookTube i Bookstagram zamijenili book club?
Radio kampus volonteri
| Radio Kampus |

Želiš volontirati na Radio Kampusu?

Želiš biti voditelj/ica? Imaš ideju za emisiju? Voljan/na si raditi reportaže, posjećivati evente i izvještavati o njima? Ostati svoj/a, a naučiti više o medijima i novinarstvu? Ili možda želiš slagati glazbene liste? A možda si rođen/a za sportskog komentatora?
sveučilišna galerija
| Radio Kampus | ,

Skupna izložba u Sveučilišnoj galeriji – Žensko dopisivanje

U društvu autorica projekta Mateje Rusak i Tihane Karlović predstavit će se umjetnički projekt koji se bavi problemom komunikacije i to u formi likovnog dopisivanja putem medija grafike.

Prati nas

© Radio Kampus. Sva prava pridržana.